El sènior femení del CEEB Tordera es proclama campiona d’un torneig de bàsquet a Itàlia


Acostumats a veure equips estrangers disputar partits i tornejos a les instal·lacions esportives del nostre territori durant les èpoques de vacances, el sènior femení del CEEB Tordera també ha aprofitat l’aturada de setmana santa per realitzar un “stage” per terres italianes. El resultat ha estat més que satisfactori ja que s’ha proclamat campiona del seu grup de competició aconseguint dues victòries en els tres partits que els hi va tocar jugar. L’entrenador que va acompanyar l’equip torderenc, Daniel Garcia explicava el nivell que es trobar al torneig.

Garcia ceeb 1

Davant una setmana decisiva per a l’equip, amb una victòria diumenge certificaran el seu ascens a primera catalana, les torderenques han afrontat molt bé el possible desgast de partits i han aconseguit no trencar el ritme esportiu de cada setmana. Escoltem a Dani Garcia.

Garcia ceeb 2

Per celebrar el títol de campiones, l’organització de l’esdeveniment va posar l’himne de Catalunya al CEEB Tordera davant la resta d’aquips d’altres nacionalitats. Un gest que el conjunt torderenc va agrair i valorar molt positivament.