Diada de Sant Jordi a Tordera molt participativa


La participació i finalment el bon temps van marcar ahir la jornada de Sant Jordi 2019. Un any més, i per setè consecutiu, l’entitat La Peixera va organitzar la Fira de Sant Jordi a Tordera, enguany marcada per la nova ubicació darrera de la plaça de l’església.

La presidenta de la Peixera, Montse Haro feia un balanç molt positiu de la jornada i en destacava la voluntat de preservar la tradició al municipi.

190423_002

La Fira de Sant Jordi 2019 va comptar amb la participació de diverses entitats  de dansa i teatre del municipi, les escoles i la Colla de Diables de Tordera. Aquests últims van ser els encarregats de posar el punt i final a la jornada festiva amb una actuació de  malabars. Ahir també es van entregar els premis infantils literaris Barón de Carlos, organitzat per l’Ajuntament.