El Teatre Clavé produeix un espectacle sobre Miquel Martí i Pol


El Teatre Clavé produeix aquest diumenge un espectacle sobre el poeta Miquel Martí i Pol.

Seqüència MMP és un espectacle que fa confluir la música, la dansa i la poesia, en el qual es pretenen explorar nous camins d’aproximació a l’art i, alhora, aprofundir en el coneixement, promoure la comprensió i generar reflexió sobre l’obra poètica de l’escriptor de Roda de Ter.

Sota la direcció de Levi Espada, comptarà amb la interpretació d’en Carles Vendrell, Anna Rodríguez i Zazu Osés. Tot l’espectacle s’ha elaborat amb la dramatúrgia d’en Roger Canadell. El director del Teatre Clavé, Josep Navarro parla d’una obra on es fa un recorregut vital de la vida i obra de Miquel Marti i Pol.

sequencia

La representació serà diumenge a les 17:00h. El preu de l’entrada anticipada és de 12 euros i 13 euros a taquilla.