TORDERA VA CELEBRAR AHIR LA DIADA DE SANT PONÇ AMB LA PROGRAMACIÓ TRADICIONAL I AMB LA GRAN ARROSADA PER MÉS DE 2000 PERSONES


Centenars de torderencs i foranis van ser fidels ahir al tradicional aplec de Sant Ponç. Els voltants de l’ermita es van omplir de gent que volia gaudir de la jornada festiva, de marcat caràcter religiós i lúdic. La festa va començar amb la cercavila de la colla de geganters, la benedicció de roses i la processo, acompanyada dels geganters i una audició de sardanes. Seguidament la comissió de festes va repartir prop de 2000 plats d’arròs.

La tarda es va omplir de jocs infantils i de sardanes. En aquesta ocasió, però, la prevenció d’incendis de la generalitat va ser molt més estricta i només es va poder escendre foc en quatre espais controlats i en les barbacoes d’obra. Els fogons de gas van ser prohibits, però la mesura no va afectar el desenvolupament normal de la festa.

Els actes de l’aplec de Sant Ponç van ser organitzats per la comissió de festes. la Regidoria de Festes i van rebre la col·laboració d’una trentena d’establiments locals que van cedir els ingredients per l’arrossada popular.