L’AJUNTAMENT DE TORDERA CONVOCA A TOTES LES PARTS IMPLICADES EN LA PROBLEMATICA DE LES FERRERES, EN UNA REUNIÓ A BARCELONA EL PROPER 20 DE MAIG.


L’Ajuntament de Tordera convocarà una reunió entre totes les parts implicades en la problemàtica de les ferreres, per intentar arribar a un acord entre les diverses parts enfrontades. La trobada està prevista pel proper divendres 20 de maig, en el departament d’urbanisme de Barcelona. L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, anomena quines persones participaran en la reunió. Garcia assegura que la voluntat del govern és establir un calendari d’inici de les obres.

L’Ajuntament de Tordera confia que la reunió del proper, 20 de maig, permeti avançar en les negociacions entre les dues parts veïnals enfrontades en les obres de remodelació de l’urbanització de les ferreres.