La fira mercat del ram 2019 tanca amb balanç positiu de visitants i expositors


La fira mercat del ram de Tordera va tancar ahir les portes amb unes sensacions positives de visitants, expositors i activitats.  Aquest any la Fira tornava en força amb dos aspectes que han marcat històricament el sentit i valors de la fira local: el foment de l’emprenedoria i la cultura popular i tradicional. El director de la Fira, Marçal Vilajeliu feia ahir a la tarda un balanç molt positiu de la participació d’expositors i visitants durant el cap de setmana.

balanc fira 1

Com a novetats, la Colla de diables de Tordera va presentar una nova bèstia que els acompanyarà durant els correfocs. A més a més, es va estrenar un nou espai d’oci dins l’esdeveniment, a la part final del parc, el “Happy Food Trucks”. Vilajeliu en feia també balanç positiu de l’estrena.

balanc fira 2

Divendres, el conseller de Territori i Sostenibilitat, Dàmia Calvet va inaugurar la fira destacant que la fira permet prosperar en el dia a dia dels vilatants i empresaris de la zona.

balanc calvet

La mostra d’associacionisme local va reunir, un any més, el teixit cultural, social i esportiu de Tordera. El comitè organitzador de la fira mercat del ram, començarà a treballar avui mateix per l’ edició del certamen de 2019.