La Plataforma Aturem la C-32 es manifesta a la fira contra el conseller Damià Calvet


Un nombrós grup de membres de la plataforma Aturem la C-32 va interpel·lar divendres a Tordera al conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, que assistia a la inauguració de la Fira Mercat del Ram.

El conseller s’havia negat reiteradament a reunir-se amb ells per tractar diversos temes al voltant de l’allargament de l’autopista. La plataforma també ha volgut mostrar així el rebuig i indignació davant l’anunci, per part de la Generalitat, de l’inici dels treballs previs a la construcció del nou tram de l’autopista de la Costa Brava C-32 fins Lloret.

Durant tota la visita el conseller ha estat acompanyat de pancartes i cartells que li recordaven en tot moment que l’autopista fins a Lloret no és benvinguda. Al final de la visita el conseller va parlar durant uns minuts amb els portaveus d’Aturem la C-32. A la conversa li van recordar a Damià Calvet que hi ha un recurs judicial en marxa en contra del projecte d’allargament, i que l’obra està parada cautelarment pel mateix jutjat.

A més, li van mostrar la seva indignació ja que malgrat això, la Generalitat va tirar pel dret i va redactar un nou projecte, en front del qual des d’Aturem la C-32 també ha interposat un recurs. El conseller es va dirigir així als manifestants durant la inauguració de la fira.

Calvet manifestants

Damià Calvet es va comprometre a rebre en les properes setmanes als membres de la plataforma Aturem la C-32 perquè li puguin explicar els arguments pels quals defensen que aquesta obra no resoldrà els problemes de mobilitat del territori.