12.466 persones podran votar a Tordera a les eleccions del 26 de maig, segons el cens provisional


Fins avui es troba en exposició pública el cens electoral per a les Eleccions Municipals i al Parlament Europeu del 26 de maig. Durant aquest dilluns es pot consultar el cens electoral provisional de Tordera a l’Ajuntament. Passada aquesta data, qui no figuri en el cens no podrà votar a les Eleccions Municipal i al Parlament Europeu. Les persones interessades a consultar-ho poden fer-ho presencialment a l’oficina d’atenció al Ciutadà, a la planta baixa de l’Ajuntament.

Aquest cens provisional a Tordera és de 12.466 persones. Aquest cens és CER i CERE (Europeus i comunitaris), d’aquí que sigui una xifra superior a les eleccions estatals del 28 d’abril. Un cop finalitzi el període d’exposició al públic del cens provisional es deixarà en consulta el cens definitiu per les eleccions del 28 d’abril.