Resultats dels primers equips torderencs 13-14 abril


El CFTordera dona un nou cop fort sobre la taula classificatòria de la tercera catalana gràcies a la victòria importantíssima aconseguida el dissabte a la tarda al municipal d’esports. Va ser un triomf balsàmic ja que amb l’1-0 a favor dels grocs i vermells, el porter torderenc, David Moreno va aturar un penal del Palafrugell quan ja es trobaven amb el temps afegit. Tres punts d’or que fan recuperar la tercera posició al Tordera i sumada l’ensopegada del CD Malgrat, segon posicionat, ara mateix els de casa són a tant sols un punt dels llocs del play-off d’ascens a falta de cinc jornades per acabar. 

L’Athletic Club Tordera Parc va veure com el Lloret Costa Brava “C” li aconseguia empatar a 3 el seu enfrontament en aquesta jornada mentre que el Futsal Tordera va tornar a caure a domicili contra el Font Coberta 8-1.

El sènior femení del CEEB Tordera de la segona catalana de bàsquet podria ser nou equip de primera catalana en menys d’un mes. Gràcies a la nova victòria treballada el dissabte vespre a la pista del CB Roda 56-61. A més a més, també li hem de sumar la derrota del Femení Osona en aquesta jornada, perseguidora directe de les torderenques, i ja són tres derrotes de marge a falta de quatre partits per acabar.

Amb l’actualitat esportiva torderenca ens tornarem a retrobar passada la setmana santa, ja que l’equip d’esports també s’atura coincidint amb el descans esportiu de les entitats.