IniciAppTordera celebra aquest cap de setmana la 42a edició de la Fira...

Tordera celebra aquest cap de setmana la 42a edició de la Fira Mercat del Ram

L’Àrea de Promoció Econòmica està ultimant tots els detalls de l’organització de la Fira Mercat del Ram 2019, que enguany es celebrarà els dies 12, 13 i 14 d’abril. El recinte firal del Parc Prudenci Bertrana s’obrirà a les 17:00h de la tarda i el conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya Damià Calvet serà l’encarregat d’inaugurar la 42a edició. Per aquest any, l’organització vol promoure dos aspectes que han marcat històricament el sentit i els valors de la fira local: el foment de l’emprenedoria i la cultura popular i tradicional. 

Com a novetats principals, per potenciar la cultura tradicional i popular catalana, la Colla de Diables de Tordera, presentarà una nova bèstia que els acompanyarà durant els correfocs. I a més a més, per tal de donar una continuïtat a l’oci dins l’esdeveniment, a la part final del parc, es completarà amb l’espai “Happy Food Trucks” que oferirà un espai gastronòmic amb ambientació musical fins a la 1 de la nit durant els tres dies de fira. Ho detalla el director de la fira, Marçal Vilajeliu.

novetats fira

El foment de l’emprenedoria arribarà  a través de l’impuls d’aquest sector amb eines que es posaran a l’abast properament i que tindran visibilitat a la Fira, com la guia per a noves activitats econòmiques a Tordera. També es treballa per una major presència de comerciants i petits empresaris que han aconseguit crear i consolidar els seus negocis alguns dels quals amb el suport de l’Oficina de Promoció Econòmica. 

La cultura popular i tradicional també tindrà especial rellevància a la Fira, que a través de les entitats locals i la Mostra d’Associacionisme Local es donarà major projecció als projectes i activitats que promouen les entitats locals en aquest sentit. 

ÚLTIMES NOTÍCIES