Damià Calvet (PdeCAT), Jessica Albiach (En Comú Podem), Mirella Cortés (ERC) i Miquel Iceta (PSC) visitaran la fira mercat del ram en plena campanya de les generals


Diversos partits polítics locals han confirmat la presència de dirigents de les seves forces polítiques durant la fira mercat del ram. Divendres el conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya Damià Calvet (PDeCaT) serà l’encarregat d’inaugurar la 42a edició de la fira a les 17:00h.

En comú podem Tordera, rebrà la visita el dissabte de la presidenta del grup parlamentari En Comú Podem Jessica Albiach i la diputada i portaveu de Podem Catalunya Conchi Abellán. A l’estand del grup a la fira faran un acte-vermut a les 12:00h.

Dissabte tarda, qui visitarà la fira serà la número 2 al Senat per ERC, Mirella Cortés que farà una passejada al Parc Prudenci Bertrana de 18h a 20h.

Per Diumenge el primer secretari del PSC, Miquel Iceta tornarà a visitar la fira a les 12:45h en un vermut que l’agrupació local prepararà en el seu estand.

Els quatre dirigents catalans també seran entrevistats a l’estand de Ràdio Tordera a la fira.

Per altra banda, La candidatura Moviment Veinal x Tordera comunica que divendres a la tarda tots els membres de la llista estaran a l’estand del grup a la fira, per tal que tota la ciutadania els pugui conèixer.