CUP Tordera organitza el taller Desmuntant els rols de gènere en el marc de la Fira del Ram


Aquest proper cap de setmana CUP Tordera participarà a la Fira del Ram, en el marc de la qual, el dissabte a les 12 del migdia, organitzarà el taller Desmuntant els rols de gènere.

L’activitat pretén convidar a totes les persones assistents a reflexionar sobre els papers que assumim a les nostres llars i si aquestes van associades, de forma conscient o no, al gènere de cadascun dels membres de la família. Qui renta els plats a casa? Qui fa la bugada? Qui neteja el lavabo? Els i les participants es podran fer aquestes i moltes altres preguntes.

Tot i que el taller és dissabte, qui vulgui podrà fer l’activitat de forma autònoma al llarg de la resta del cap de setmana, simplement dirigint-se a l’estand de CUP Tordera. L’activitat serà gratuïta i no requereix reserva prèvia.

Paral·lelament, l’Assemblea Local de CUP Tordera vol denunciar que la Generalitat està reprenent les obres de la C-32, tot i que es troben aturades per ordre judicial. La CUP insisteix en la importància de frenar aquestes pràctiques especulatives que renuncien al desenvolupament sostenible de la societat local, aposten per la massificació turística, afavoreixen les grans multinacionals i destrueixen l’entorn natural.

Aquest proper cap de setmana CUP Tordera participarà a la Fira del Ram, en el marc de la qual, el dissabte a les 12 del migdia, organitzarà el taller Desmuntant els rols de gènere.

L’activitat pretén convidar a totes les persones assistents a reflexionar sobre els papers que assumim a les nostres llars i si aquestes van associades, de forma conscient o no, al gènere de cadascun dels membres de la família. Qui renta els plats a casa? Qui fa la bugada? Qui neteja el lavabo? Els i les participants es podran fer aquestes i moltes altres preguntes.

Tot i que el taller és dissabte, qui vulgui podrà fer l’activitat de forma autònoma al llarg de la resta del cap de setmana, simplement dirigint-se a l’estand de CUP Tordera. L’activitat serà gratuïta i no requereix reserva prèvia.

Paral·lelament, l’Assemblea Local de CUP Tordera vol denunciar que la Generalitat està reprenent les obres de la C-32, tot i que es troben aturades per ordre judicial. La CUP insisteix en la importància de frenar aquestes pràctiques especulatives que renuncien al desenvolupament sostenible de la societat local, aposten per la massificació turística, afavoreixen les grans multinacionals i destrueixen l’entorn natural.