La PAH Tordera entra en campanya


La Plataforma d’afectats per la Hipoteca de Tordera ha decidit entrar en campanya. Aquest matí s’han mobilitzat per demanar als partits polítics el seu posicionament davant tres preguntes: Si es comprometen a acabar amb els desnonaments; Si es comprometen a augmentar el parc públic d’habitatge i si es comprometen a que no augmenti l’emergència habitacional. La PAH demana una llei estatal d’habitatge que garanteixi uns mínims. Exigeixen una urgent modificació dels procediments administratius i un major número d’habitatges socials. Escoltem La portaveu de la plataforma d’afectats per la Hipoteca a Tordera i l’Alt Maresme, Aurora Rubio.

PAH

En aquesta campanya electoral la PAH demana a cada partit i a les persones que vagin en els mítings que s’organitzin i responguin a les preguntes i demandes formulades.