A partir d’aquest dijous fins dissabte el pavelló dels Països Catalans de Tordera acollirà partits del Campionat d’Espanya de Futbol Sala Aleví


Durant tres dies el nostre municipi serà novament l’epicentre d’una activitat esportiva estatal. En aquest cas el pavelló dels Països Catalans acollirà partits del campionat d’Espanya de Futbol sala de la categoria alevina. Un esdeveniment que es reparteix amb Palafolls i Malgrat de Mar com a diferents seus. Marcos Rueda coordinador de l’Athletic Club Tordera Parc i representant de l’organització torderenca comentava que des de ja fa uns mesos enrere treballen per que això sigui una realitat.

Rueda camp espanya 1

Regió de Murcia, País Basc, Andalusia, Comunitat de Madrid, Cantabria, Galicia, Melilla, Extremadura, Illes Balears, Comunitat Valenciana, Aragó, Castilla la Manxa, Ceuta i Catalunya són els equips autonòmics que participaran del torneig. Rueda avançava els horaris dels partits que es podran veure a Tordera.

Rueda camp espanya 2

Des de l’Athletic Club Tordera Parc s’han bolcat al cent per cent amb tots els preparatius de l’esdeveniment.

Rueda camp espanya 3

Tant les semifinals com la final del torneig es disputaran a Malgrat de Mar al pavelló Germans Maragall durant el cap de setmana.