L’atur puja en 15 persones el mes de Març a Tordera


Segons el darrer Informe mensual de l’atur registrat als municipis i comarques barcelonines, elaborat per la Diputació de Barcelona, el mes de març del 2019 es tanca a Tordera amb 1.243 demandants d’ocupació. Aquesta xifa és un 1,22% superior a la de demandants del mes anterior, i un 4,5% superior a la de demandants del mateix mes de l’any anterior. En concret, Tordera ha incrementat en 15 persones a l’atur i la taxa de desocupació es situa 17,12%. L’atur baixa respecte el mes anterior a la indústria  i augmenta a la resta de sectors, especialment en els treballadors sense ocupació anterior.

La xifra de persones aturades s’ha reduït a la comarca en 111 persones. Segons recull l‘Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal a l’informe del mes de març, aquest descens s’ha concentrat al sector serveis i, en menor mesura, a la construcció. La xifra total de persones que cerquen feina a la comarca és de 25.447.