Finalitza la preinscripció escolar per al curs 2019-2020


Darrer dia per realitzar la preinscripció escolar 2019-2020.  Educació manté l’oferta de l’any passat i ofereix 2.116 grups a l’escola pública, que en guanya un, i 986 a l’escola concertada, que en perd un. Per a l’any vinent, el creixement d’alumnat a l’ESO obliga al Departament a obrir 35 grups nous. Entre les novetats per al curs vinent, destaquen la flexibilització del batxillerat. S’oferirà una modalitat en tres anys, una doble titulació amb FP i una altra de més professional per als qui no vulguin fer les PAU.

Per aquest curs, també es consoliden les mesures de control per a detectar el frau, a través de revisions de documentació que durà a terme el personal especialitzat del Departament. Així ho detalla el regidor d’ensenyament, Àngel Pous.

preinscripcio

Els familiars podran presentar els papers fins avui al centre demanat en primer lloc.