Els judoques del Club Judo Tordera aconsegueixen vint podis a l’XI Torneig de Judo Vila de Tordera


Aquest diumenge passat el Pavelló dels Països Catalans va acollir durant tot el matí l’XI Torneig de judo. Amb èxit de participació i assistència de públic a les graderies, hem de destacar els bons combats que la majoria de judoques del Club Judo Tordera van desenvolupar durant la competició. En total vint esportistes torderencs van poder pujar al podi categories prebenjamí, Benjamí, Aleví i Infantil. Aquesta és la llista de resultats que l’entitat torderenca ens ha facilitat després de la prova:

Jan Isern: 3r / Aleix Noguerol: 1r / Javi Benavente: 1r / Marçal Mas: 1r

Pau Prado: 2n / Ibra Barry: 1r / Gerard Puig: 1r / Abdul Barry: 1r

Abdula Barry: 2n / Oliver Garcia: 2n / Noa Freixas: 2a / Jana Fernandez: 2a

Xavier Tusell: 3r / Genís Mas: 2n / Sara: 3a / Isa: 3a / Yerai Camaño: 3r

Aran Fernandez: 2n / Martí Lopez: 2n / Dylan Carrión: 3r

El president de la federació catalana de judo, Fermín Parra va ser present durant el torneig i va ser l’encarregat, conjuntament amb en Joan de la Torre, representant torderenc de repartir les medalles als campions.