Continuen aquesta setmana les activitats del mes de la salut


La regidoria de Sanitat de l’Ajuntament de Tordera continua amb el cicle d’activitats adreçades a tots els públics que té per objectiu promoure l’adquisició d’hàbits saludables, conèixer recomanacions preventives de salut a través de diferents activitats lúdiques i tractar la salut com a concepte transversal de benestar físic, mental, emocional i social.

Avui dilluns a les 19:00h a la biblioteca, la delegació Oncolliga Tordera organitza la xerrada “Guanyar la partida al càncer” a càrrec de Jordi Rubio, oncòleg; Demà a les 17:00h a L’Esplai de gent gran s’oferirà cinefòrum envers “qui cuida al cuidador?” i per dijous 11 d’abril, Ràdio Tordera prepara una taula rodona a les 12:00h titulada “La Higiene de la Son” amb la Dra Bruguera pneumòloga de la corporació de Salut del Maresme i la Selva, el Dr Freitas psiquiatre del Centre de Salut Mental d’Adults i la Marta Marcoval, farmacèutica local. El mateix dijous a la tarda, la biblioteca acollirà el taller com motivar als nostres fills en els estudis, destinat a famílies amb fills de  més de 12 anys.