Èxit de participació i visitants a l’IX Raid Internacional de Tordera


Després de dos dies intensos amb moltes hores a l’esquena tant per les proves esportives i els recorreguts, com també per l’ambient extern del raid, el Club Hípic el Garbí ja fa balanç de la prova organitzada aquest 2019. En Joan Rodríguez, director de l’esdeveniment, en declaracions al programa Ona Maresme, destacava la participació internacional que havien tingut durant els darrers dies. 

Raid balanc 1

En total 154 participants van competir en algun dels circuits preparats per l’ocasió. Pel que fa a resultats el recorregut de 160 quilòmetres el podi va finalitzar de la següent manera: 1r Gil Berenguer, 2n Maria Álvarez i 3r Àngel Soy. A la prova de 80km del divendres, Julia Montagne (Fra) va ser la primera. El dissabte, la prova dels 120km la també francesa May Manifacier va ser la primera i a la categoria de dues estrelles Fares Ahmad Saeed va ser el primer en arribar. Per tancar els resultats esportius, el traçat de 80km Josep Tapias va finalitzar en primera posició. Joan Rodríguez explicava el gran nivell que s’havia viscut durant les curses.

Raid balanc 2

Centenars de torderencs/ques van visitar el Parc Prudenci Bertrana per viure en directe les arribades dels genets i donar suport als equips participants. El Raid de Tordera està considerat un dels millors escenaris espanyols i europeus d’aquest tipus de proves.