Bons resultats i bona experiència adquirida dels dos torderencs Marcos Baena i Eric Salvador al campionat d’Espanya de Kempo


El cap de setmana 16-17 de març la ciutat de la Corunya va ser la seu del campionat d’Espanya de l’art marcial “Kempo”. Dos torderencs van participar-hi amb el repte de poder aconseguir el màxim de triomfs possibles conjuntament amb l’experiència i rodatge que es requereixen a les cites importants de l’esport. Tant en Marcos Baena com l’Eric Salvador, els dos esportistes del municipi, no van poder tornar amb trofeus rellevants però en el cas de Salvador destaquem  una tercera posició a la modalitat de “formes” i en Baena va sumar una sisena posició en combat i novè en armes. El “sensei” José Ramon  Garcia feia un balanç general de la participació a la prova estatal.

Garcia sensei 1

En declaracions al Show dels Esports Eric Salvador també compartia l’experiència viscuda condicionada per l’accident previ que havia patit.

Salvador balanc 2

En Marcos Baena explicava la dificultat d’haver de competir en categories absolutes, trobar-se amb autèntics mestres de l’art marcial i combatre amb un campió del món de “combat”.

Baena balanc 3

L’entrevista sencera amb els dos esportistes i el sensei la podreu escoltar avui íntegrament a l’edició diària del show.