Tordera celebra una nova edició de la Marató de Donants de Sang


“Tu sí que ets important; converteix-te en sangfluencer”. Aquesta serà la idea central de la Marató de Sang de Tordera, que se celebra avui de 10 a 22 hores. L’Ajuntament de Tordera, l’Associació de Donants de Sang del Maresme i Creu Roja col·laboren en l’organització. La portaveu del banc de Sang al Maresme, Sílvia Delgado explica que s’ha muntat un dispositiu important per acollir a tots els donants. Delgado recorda quin procediment es segueix a l’hora de donar sang.

delgado marato 1

Totes les persones que donen sang reben, passats uns dies, una carta a casa amb els resultats de l’analítica de la donació i el grup sanguini.  Ho explica, Sílvia Delgado del Banc de Sang.

delgado marato 2

Un curs més, els alumnes de sisè de l’escola Ignasi Iglesias porten treballant setmanes en el projecte del Banc de Sang i Teixits i s’encarreguen de donar suport el dia de la Marató i de preparar la promoció i difusió. Entre d’altres aspectes, s’encarreguen de dissenyar i enregistrar falca de ràdio. Escoltem la falca promocional.

Falca MARATO DONACIO SANG 19 (Esc Ignasi Iglesias)

Donar sang i explicar-ho a les xarxes socials, als grups de WhatsApp d’amics i familiars, o bé dir-ho als companys de la feina o del pis on vius. Aquest és el repte que es planteja: que tots ens convertim en #sangfluencers o #bloodfluencers i expliquem allà on puguem la importància de donar sang per ajudar a salvar vides cada dia. La Marató de Donació de Sang, serà divendres de 10 a 22 hores al pavelló dels països catalans.