L’Ajuntament prepara nous horts urbans al veïnat de Sant Pere


L’Ajuntament de Tordera està preparant en el veïnat de Sant Pere, una esplanada per tal que, a partir de l’any que ve, es puguin crear horts municipals. El projecte dels horts urbans serà útil per permetre l’aprenentatge a tothom qui vulgui endinsar-se al món de l’agricultura. En aquest cas, però, l’Ajuntament de Tordera vol promoure un conreu ecològic, respectuós pel medi, i absent de productes contaminants. Així ho explicava el regidor d’obres i serveis de l’ajuntament de Tordera, Carles Aulet

horts urbans sant pere 1

L’Ajuntament ja es troba en procés de preparació dels horts urbans. Actualment, s’està netejant la riera que passa per la zona i es delimitarà l’espai amb l’objectiu de protegir el conreu dels animals. Així, tal com afirma Aulet, el projecte es vol iniciar el Gener de l’any vinent amb la col·laboració de la Fundació Humana, que treballa en la protecció del medi ambient a través del reciclatge de tèxtils. Així doncs, qui pot treballar en aquests horts? El regidor Aulet respon la pregunta.

horts urbans sant pere 2

Tothom qui hi vulgui participar, ha de fer una instància a l’Ajuntament per participar a la selecció que es farà a la hora de l’adjudicació dels terrenys conreables.