Resultats primers equips torderencs 16-17 març


Deixem una jornada esportiva que hem tingut marcador positius però també d’altres negatius que posen encara més emoció al tram final de curs.

A les 16:00h de la tarda del dissabte amb la millor entrada de la temporada al Municipal d’Esports, el CFTordera i el CD Malgrat van lluitar per la segona plaça de la competició. Els malgratencs amb un gol en pròpia porteria dels grocs i vermells al minut 83 de la segona part, es van acabar emportant la gran recompensa tres punts amb el 2-3 definitiu i es posen novament segons amb 54, a dos punts dels tercers, el CFTordera que en té 52.

El Futsal Tordera no va poder fer res contra el líder de la lliga, el EFS Palafolls al pavelló dels Països Catalans amb el resultats de 1-4 en contra.

Just després del partit de futbol sala, el CEEB Tordera femení va afrontar la jornada 22 de la segona catalana. Les torderenques continuen amb el seu estat de gràcia i ja són 20 victòries aconseguides en total. Triomf per 62-51 contra el CB Sant Hilari.

Qui també continua amb la bona dinàmica a casa és el Club Patí Tordera de l’OK Lliga Plata. Rebien els segons, el CP Taradell que tenia la pressió de puntuar. Gràcies a un gol de penal de Xavi Sulé, faltant dos minuts pel final, repartiment de punts al parroquial 1-1.