Primera setmana d’activitats en el mes de la salut


Diverses activitats aquesta setmana dins el cicle “El Mes de la Salut” impulsat per la regidoria de Sanitat de l’Ajuntament de Tordera. Avui dimarts a les 17h a local de l’esplai tenim cinefòrum amb la pel·lícula “Bailando la vida”; Dimecres a la biblioteca tindrem el laboratori de de lectura amb “Pim, Pam, Pomelo” a les 17:30h adreçat a nens i nenes a partir de 4 anys. Per dijous, doble activitat, a les 15:15h xerrada sobre pediatria a càrrec de la pediatra del CAP, Mercè Aubanell a la biblioteca i en el mateix equipament cultural a les 18h taller creatiu “introducció al land art, art amb natura” activitat a partir de 6 anys. La regidora de salut, Bàrbara Vergés recordava que el cicle té l’objectiu de promoure l’adquisició d’hàbits saludables, conèixer recomanacions preventives de salut a través de diferents activitats lúdiques i tractar la salut com a concepte transversal de benestar físic, mental, emocional i social.

mes salut 1

Per fer-ho possible institucions, empreses, col·lectius i associacions han sumat esforços planificant diverses iniciatives que tindran lloc fins al 14 d’abril i entre les quals hi destaquen xerrades, exposicions, caminades, la marató de donació de sang, tallers i cursos formatius.