La diputada Míriam Nogueras presentarà aquesta tarda a Joan Carles Garcia com a candidat de Junts per Tordera


Joan Carles Garcia, actual alcalde de Tordera, encapçalarà la candidatura de Junts per Tordera a les properes eleccions municipals del 2019. Així ho va decidir l’assemblea de militants del partit, fa uns mesos, i així s’oficialitzarà en l’acte de presentació que tindrà lloc avui a la Biblioteca de Tordera. La presentació del candidat comptarà amb l’aval i la participació de la diputada i candidata a l’alcaldia de Mataró, Míriam Nogueras. Durant l’acte, l’actual alcalde i cap de llista explicarà els motius i les inquietuds que l’han empès a tornar a encapçalar la llista. El president de l’agrupació local del PDeCAT a Tordera, Josep Llorens, assegura que Joan Carles Garcia és el millor candidat, amb una llarga experiència i valor.

Llorens presentacio

La presentació tindrà lloc avui a les 19:30h a la Biblioteca.