Tordera celebra amb èxit de participació el carnestoltes d’enguany


Un any més, al celebració del Carnestoltes a Tordera va omplir de gent tots els carrers de Tordera on un rècord de participants, respecte l’any anterior, van animar la festa en un dia molt especial per a tota la família.

La rua de carnestoltes va sortir a les 17:30h des de l’Avinguda Països Catalans i va acabar a la pista de l’Amistat. Gràcies a la bona resposta que va tenir la nova ubicació estrenada l’any passat i la festa final, enguany el grup “Free-Kiss” va amenitzar la festa abans i després de l’entrega de premis, conjuntament amb la xocolatada que va oferir l’Ajuntament de Tordera i la Comissió de Festes a tothom qui va voler. La regidora de Festes de l’Ajuntament, Sílvia Català, anunciava “una de les millors participacions dels últims anys”, no només en inscripcions sinó també en participants.

valoracio carnestoltes 1

Amb una pista de l’Amistat de Tordera plena de gom a gom, es va celebrar l’entrega de premis on l’Ajuntament va repartir 1000€ entre premis i ajuts. Una festa final, doncs, que va estar animada pel grup torderenc de versions: Free-Kiss. Ho explicava la regidora Sílvia Català.

valoracio carnestoltes 2

Els guanyadors d’enguany van ser els següents:

Categoria Individual i Parelles:

 • 1r premi: Cisne (Sílvia Solís)
 • 2n premi: Sombrerera (Ona Corbella)
 • 3r premi: Ian, el dinosaure (Ian Sánchez)

Categoria petits grups:

 • 1r premi: El fons del Mar
 • 2n premi: Jugando en família
 • 3r premi: Les serps encantades

Categoria petites comparses:

 • 1r premi: Somni d’Andromeda
 • 2n premi: Terra Brava
 • 3r premi: La caza del unicornio

Categoria comparses:

 • 1r premi: La fantasia del puma
 • 2n premi: Peter Pan del Garbell              
 • 3r premi: Cowboys

Disfresses en el lloc de treball:

 • 1r premi: Benvinguts a la Reserva (Xampeny estilistes)
 • 2n premi Carrion tot reparacions (Bar Carrión)
 • 3r premi Xuxeries (Bar Montse)

Premi a la Millor Carrossa: Cowboy

Premi a la gresca: El Garbell

Per altra banda, ahir el matí, el veïnat de Sant Pere també va celebrar, com ja és tradicional, la seva rua de Carnestoltes. Un bon nombre de públic va acompanyar els participants pels carrers del veïnat. El recorregut va finalitzar a la pista poliesportiva amb l’entrega de premis.