IniciNoticiesSalutCardiòlegs i metges de família de la Corporació participen a Cardioconnect per...

Cardiòlegs i metges de família de la Corporació participen a Cardioconnect per debatre millores en la coordinació entre l’Atenció Primària i els especialistes

Cardiòlegs i metges de família de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva participaran, el proper 14 de març, a la jornada científica Cardioconnect, que té com a principal objectiu millorar i optimitzar la coordinació professional entre l’especialista i el metge de família en l’àmbit de la cardiologia. Per això fins a 300 professionals entre cardiòlegs i metges d’atenció primària del Barcelonès Nord i Maresme tindran l’oportunitat d’actualitzar els seus coneixements, a més de debatre sobre les cardiopaties i parlar dels nous avenços que hi hagut en els tractaments.

En la jornada s’abordaran totes les cardiopaties, des de la fibril·lació auricular, la cardiopatia isquèmica fins a la insuficiència cardíaca i el risc cardiovascular. Els especialistes també parlaran sobre els nous avenços en el tractament i diagnòstic d’aquestes cardiopaties i els professionals faran diferents tallers per tal de poder fer un millor abordatge dins de la consulta de primària.

Aquest congrés, que ha estat organitzat conjuntament pels professionals i la consultora científica Et al. Pharma, té com a finalitat convertir-se en un esdeveniment de qualitat clínica i científica i ser un referent de la zona sanitària Barcelonès Nord i Maresme.

ÚLTIMES NOTÍCIES