La Biblioteca de Tordera impulsa un taller per ensenyar als adults a fer servir l’smartphone correctament


La Biblioteca de Tordera impulsa una nova iniciativa amb l’objectiu d’ensenyar als adults de més de 55 anys com ser servir el seu smartphones. Aquest taller es farà en dues sessions de dues hores els dies 27 de febrer i 4 de març a la Biblioteca de Tordera. En detalla informació Sílvia Anfrons, directora de la biblioteca.

silvia anfronts taller mobil1

Per poder fer el taller només necessites el teu smartphone. Aquest curs vol ensenyar algunes de les funcions bàsiques de cada mòbil i a fer servir correctament el telèfon, l’agenda de contactes, l’internet i altres aspectes. Ho explica la directora de la biblioteca Sílvia Anfrons,

silvia anfronts taller mobil2

El taller es farà a la mateixa biblioteca amb horari de 10:00h a 12:00h els dies 27 de febrer i 4 de març i té un preu gratuït. Tot i que les places ja estan gairebé plenes, des de la Biblioteca de Tordera es vol animar als interessats per acabar d’omplir places i entrar a la llista d’espera. Per inscriure-us truqueu al 937642560 o adreceu-vos a la Biblioteca de Tordera al c/Joan Maragall nº6.