Resultats dels primers equips torderencs 16-17 de febrer


El cap de setmana esportiu dels primers equips torderencs ens ha deixat moltes victòries importants. Us recordem que el primer equip del CPTordera descansava aquesta setmana per la disputa de la Copa de la Princesa. Finalment el CH Palafrugell es va emportar el trofeu contra el Liceo “B”.

El primer equip de l’Associació del Rugbi La Tordera va fer història al camp del Ripollès RC en aconseguir la seva primera victòria en competició. 21-36 va ser el marcador final.

El CFTordera continuarà una setmana més com a segon classificat de la tercera catalana grup 16. Gràcies al doblet aconseguit pel torderenc Jose Antonio Martinez, el resultat final ja no es va moure més al camp de l’Sporting Vidrerenca 0-2. Els torderencs acumulen una ratxa positiva de quatre victòries consecutives. Es troben a tretze punts del líder destacat, el CD Blanes i a només un punt de diferència respecte el tercer, el CD Malgrat.

Bon cop d’efecte del sènior femení del CEEB Tordera a la classificació de la segona catalana de bàsquet. Les torderenques van sumar una gran victòria davant les segones classificades, el Femení Osona. Amb un partit molt complert, fins als últims minuts de l’últim quart, el matx no es va acabar decantant per les locals 50-43. Ara mateix les verdes són líders amb dues victòries de marge respecte les seves perseguidores.

Pel que fa a la jornada de futbol sala, derrota contundent del primer equip del Futsal Tordera al pavelló dels Països Catalans per 3-11 contra el Lloret Costa Brava “B” mentre que l’Athletic Club Tordera Parc va empatar  a 1 contra el Vall-Llobrega.