L’AFA de l’escola Ignasi Iglesias impulsa una Xocolatada solidària per la investigació del càncer infantil


Per commemorar el Dia Internacional del càncer infantil, l’AFA de l’escola Ignasi Iglesias ha decidit sumar-se a la xocolatada solidària per lluitar contra aquesta malaltia. 

Amb el lema Taca’t pel càncer infantil, la iniciativa, impulsada per un grup d’associacions de famílies de pacients de l’Hospital Sant Joan de Déu, celebra la seva segona edició. L’objectiu és recaptar fons per a la recerca, però també sensibilitzar i conscienciar que l’única via per combatre el càncer infantil és la investigació, ja que en aquest cas la prevenció no és possible. L’any passat es van organitzar 319 xocolatades i es van aconseguir 158.300 euros per a la recerca. 

L’Associació de Famílies de l’escola Ignasi Iglesias convida a tota la ciutadania a participar i col·laborar a la xocolatada solidària. La tresorera de l’AFA, Marta Martos explica la iniciativa.

xocolatada solidària

Aquesta xocolatada solidària es durà a terme divendres, 15 de febrer a les 16:30h a la mateixa escola.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca