A Tordera s’atenen entre 20 i 30 persones amb activitat gripal


L’activitat gripal continua augmentant a Catalunya i la taxa d’incidència s’ha elevat durant la darrera setmana fins als 329,59 casos per 100.000 habitants, xifra que podria indicar el pic epidèmic per aquesta temporada superant per quarta setmana consecutiva el llindar epidèmic establert de 110,7 casos.

A l’Ambulatori de Tordera han augmentat el casos de grip durant la darrera setmana. Segons el director del centre, el dr Leonardo Heredia parla d’entre 20 i 30 persones ateses cada dia per grip.

grip 1

En època d’epidèmia, la transmissió és molt fàcil, especialment per als grups de risc i no s’han vacunat. Per això, ha dit, cal fer molta atenció i prendre moltes mesures d’higiene i rentat de mans. Les persones amb patologies prèvies, dones embarassades i gent gran tenen més risc de complicacions. El doctor Heredia recorda que la millor mesura contra la grip és la vacuna.

grip 2

Per a més informació es recomana trucar al 061 CatSalut Respon, el telèfon de Salut de Catalunya, les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any. I també al web de Canal Salut.