Les depuradores d’Àgora Park i Terra Brava estaran funcionant al 2020


L’Alcalde de Tordera, Joan Carles García va anunciar al ple municipal del passat dijous 31 de gener que les depuradores d’Àgora Park i Terra Brava estaran llestes per funcionar al 2020. Després d’una reunió de l’alcalde i la regidora Toñi García amb el president del Consell Comarcal es preveu aquest retard de l’inici de les obres.

Aquest canvi en els terminis és degut a que s’està millorant l’estructura i sistema de les depuradores, sobretot la d’Àgora Park. Els tècnics del consell comarcal havien vist que aquests models no podrien suportar tot el filtratge de la urbanització quan estigui al 100%. Ho explicava l’alcalde de Tordera, Joan Carles García.

alcalde depuradores

L’Ajuntament de Tordera i el Consell Comarcal asseguren que aquests retards no canvien en cap moment que aquestes depuradores es construeixin a Tordera.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca