Obertes les inscripcions de la segona edició de la Tordera Trail Race


Ahir dilluns 21 de gener el Club Esportiu Tordera ja va obrir les inscripcions per la segona edició de la Tordera Trail Race. Un esdeveniment esportiu que tindrà lloc el diumenge 28 d’abril però que per la repercussió i organització important d’aquesta activitat, l’entitat torderenca ja començar a fer-ne promoció. A més a més, enguany aquesta prova competitiva compta amb un circuit de distància de Marató (44 quilòmetres), un recorregut que en el nostre municipi mai s’havia tirat endavant fins ara. El president del CET Albert Prats explicava al Show dels Esports que és un repte majúscul per a ells.

Prats trail race 1

També comptaran com amb la primera edició d’una prova “express” de 12 quilòmetres i una distància “mitjà” de 22 quilòmetres. Prats recorda que són proves que estan destinades a esportistes que tinguin un cert rodatge i entrenament.

Prats trail race 2

Pel que fa a les novetats de la segona edició de la Tordera Trail Race, han canviat el sistema de cronometratge de les curses i enguany comptaran amb parcials en els diferents trams.

A més a més es podran seguir els esportistes via “streaming live” des de casa o des del mateix punt de sortida a través d’uns monitors. Per apuntar-vos o consultar tota la informació ho podeu fer a través de www.torderatrailrace.com o bé a través dels diferents perfils a les xarxes socials on van llençant promocions pels interessats de la cursa.