Els gegants de Tordera participen en una trobada gegantera a Lledoners


Una vuitantena de colles geganteres d’arreu de Catalunya es van desplaçar aquest dissabte a l’esplanada de la presó de Lledoners per acomiadar els polítics empresonats en el que podria ser el seu últim cap de setmana al centre penitenciari bagenc. La trobada, que va acabar amb una ballada final amb el Cant dels Segadors, va compartir escenari amb una concentració del grup Escamots Catalans Motards. Una trentena de torderencs i torderenques van acompanyar els membres de la colla de geganters del municipi en aquesta activitat.  El diumenge, poc després de l’arribada dels participants de la caminada provinent d’Olot, actuaran els Músics per la Llibertat i l’Orfeó Català. Aquestes són només algunes de les diverses activitats que ha organitzat per aquest cap de setmana la plataforma Omplim Lledoners per mostrar suport als líders independentistes empresonats abans del seu imminent trasllat a Madrid.