TORDERA NO PATIRÀ A CURT TERMINI PROBLEMES D’AIGUA, TOT I LA SEQUERA I LA MANCA DE RESERVES D’AIGUA REGISTRADES A TOT EL PAÍS. AQUEST TEMA CENTRA AVUI EL PROGRAMA GLOCAL QUE ANALITZA AQUESTA PROBLEMÀTICA , DES DE UNA ÒPTICA LOCAL.


La sequera i la manca de reserves d’aigua centren avui el programa Glocal, que analitza des de una òptica local diversos temes d’interès general.
En el reportatge, elaborat pels serveis informatius de Ràdio Tordera, s’aprofundeix en la manca d’aigua a la nostra zona, a través de les opinions del regidor de medi ambient, Carles Aulet, el cap d’enginyers i manteniment de Fibracolor, Salvador Treig i el representant d’Unió de Pagesos, Joan Riera.

La sequera i la manca d’aigua és el quart tema que ha tractat l’espai Glocal, un programa dels serveis informatius de Ràdio Tordera que s’ emet cada divendres després de l’informatiu de les 10 del matí i de les 7 de la tarda.