LA COLLA GEGANTERA REALITZARÀ EL PROPER 20 D’AGOST LA CERCAVILA DE FESTA MAJOR. AQUESTA ASSOCIACIÓ ÉS AVUI LA CONVIDADA EN L’HABITUAL ENTREVISTA AMB LES ENTITATS DE CADA DILLUNS.


La colla gegantera de Tordera prepara pel 20 d’agost la tradicional cercavila de gegants de la festa major. Els membres de la colla, Josep Serra, Gloria Prunera i Lluis Puig són avui el convidats a l’habitual entrevista amb les entitats de cada dilluns.

En l’entrevista dels serveis informatius de Ràdio Tordera, els membres de la colla parlen sobre les sortides de la temporada, dels gegants i fan una crida a tothom que vulgui participar en la colla. L’entrevista amb la colla gegantera de Tordera la podreu escoltar íntegrament desprès de l’informatiu de les 10 del matí i de les 7 de la tarda o dissabte desprès de l’informatiu de la 1 del migdia.