La Fira de Nadal de Tordera es consolida i aplega un bon nombre de públic durant la quarta edició


Es consolida la Fira de Nadal de Tordera. La quarta edició, que va tenir lloc aquest passat dissabte, va aplegar un bon nombre de públic durant tot el dia. La Plaça de l’Església i els carrers del casc històric es van omplir de parades de complements i decoració nadalenca, alimentació i vins. I la música també va ser protagonista durant tota la jornada, destacant un concert de nadales, tallers diversos, jocs infantils gegants, a banda de la mostra d’oficis típics dels pessebre i Artesania. Marçal Vilajeliu, regidor de promoció econòmica de l’Ajuntament de Tordera en feia una primera valoració.

fira nadal marcal

Ràdio Tordera també va ser present durant la jornada de la fira nadalenca i va poder captar les opinions de diversos visitants.

fira nadal valoracio

Marçal Vilajeliu, explica que l’objectiu de la Fira de Nadal, igual que la resta de fires que s’organitzen durant l’any, és estimular la participació de la gent i la convivència entre tots els visitants d’una gran diversitat d’edats.

El regidor explica la importància de la realització de la Fira de Nadal.

balanc fira nadal

La Fira de Nadal va comptar amb la col·laboració dels comerciants de Tordera Centre.