Demà es tanquen les inscripcions per apuntar-se a la Marxa Solidària per la Marató de TV3 que organitza AAVV Urbanització Sant Daniel


Per tal d’ajudar a recaptar fons per a la Marató de TV3, l’Associació de veïns de la urbanització de Sant Daniel organitzen pel proper diumenge 16 de desembre la primera Marxa Solidària. Tindrà un recorregut de 12,5 quilòmetres i és apte per a tothom. Jesús Salto president de l’associació ens desvetllava per sobre el recorregut que ha preparat.

Salto marxa solidaria 1

Des de l’organització informen que és molt important inscriure’s amb antelació per que puguin comptar amb una previsió de participants de la marxa. La participació té un preu de 5€, els primers 300 inscrits tindran una samarreta de regal, el circuit compta amb un avituallament i al finalitzar hi haurà botifarrada popular. Saltó destaca que tota la recaptació va destinada a la Marató de TV3 gràcies en part als patrocinadors que han aconseguit entre d’altres ajudes.

Salto marxa solidaria 2

Demà divendres és la data límit per apuntar-se tant al CEM Tordera, matins de 10:00h a 11:00h i les tardes de 18:00h a 19:00h i també a la botiga Aquari Blanes. Des de l’Associació de veïns confirmen que pels propers mesos tenen pensat tirar endavant més esdeveniments esportius com aquest.