L’ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE SANT DANIEL RECORDA ELS NÚMEROS GUANYADORS DE LA RIFA CELEBRADA EL PASSAT DILLUNS, DINS DELS ACTES DE LA FESTA VEÏNAL


L’Associació de veïns de Sant Daniel recorda els números premiats en la rifa celebrada el passat dilluns dins dels actes de la festa major del veïnat. El primer premi del sorteig és un xai i ha tocat al número 807. La paletilla de Salamanca ha recaigut al número 850; els dos sopars al restaurant Can Bruno han anat a parar al número 397 i el quart premi, que consisteix en dos viatges amb ultralleuger al camp de vol de Palafolls, ha tocat al número 698.
La tradicional rifa del xai, juntament amb la proclamació d’Anna Torrent com a nova pubilla del veïnat i el ball amb l’orquestra Montecarlo van posar el punt i final a l’edició d’enguany de la festa de Sant Daniel.