Edurne Escribà, patinadora de la secció de Patinatge Artístic del Club Patí Tordera, campiona de la Copa Catalana en Categoria Infantil


Edurne Escribà, patinadora de la secció de Patinatge Artístic del Club Patí Tordera es va proclamar campiona de la Copa Catalana en Categoria Infantil com a representant de la territorial de Barcelona fa dos caps de setmana. En declaracions al Show dels Esports ella mateixa es mostrava satisfeta per l’èxit aconseguit i el delegat de la secció Josep Romaguera explicava que és molt complicat poder estar a dalt de tot.

Escriba Romaguera patinatge

Aquesta és sense dubtes la millor manera de tancar la temporada i alhora una bona motivació per seguir treballant de cara al nou curs.

Per altra banda la patinadora de la secció de Patinatge Artístic del Club Patí Tordera, Martina Martos, va participar al Campionat de Debutants que es va celebrar a Lliçà de Vall, aconseguint la 4a posició gràcies a una molta bona actuació. Amb aquesta fita tanca una temporada plena d’èxits en la qual ha aconseguit el certificat i arribar a la final d’Interclubs. Qui també hi va participar en aquesta competició va ser la patinadora del Patinatge Artístic Tordera, Ana Rodríguez, que va aconseguir una meritòria 10a plaça en la que ha estat la seva estrena en un campionat oficial.