UN VEÍ DE TORDERA AGREDEIX LA SEVA DONA AL CAMÍ RAL AMB UNA ARMA BLANCA I LA DEIXA FERIDA DE GRAVETAT.


Aquesta matinada un home veí de Tordera ha agredit la seva parella amb una arma blanca i l’ha deixada ferida de gravetat. Segons els Mossos d’Esquadra, els fets han passat al voltant de les dues de la matinada a l’alçada del Camí Ral número 16, a peu de carrer. Una dotació dels Mossos s’ha traslladat al lloc dels fets, alertats per una trucada de la policia local de Tordera, i ha detingut Pablo R. V. de 35 anys. El pressumpte autor d’intent d’homicidi en grau de temptativa passarà a disposició judicial en les properes hores. Segons fonts hospitalàries, la dona de 31 anys que respon a les inicials d’Ana Isabel B. B., continua ingressada a l’hospital Sant Jaume de Calella i el seu estat no es farà públic fins demà.