Lectura del manifest dins el dia internacional de les Persones amb Discapacitat


La comunitat el Rusc de Tordera ha llegit aquest matí un manifest en motiu  del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat. L’objectiu de la jornada és reivindicar la necessitat que les persones amb discapacitat intel·lectual tinguin veu pròpia per representar els seus interessos i es visualitzin a la societat com a ciutadans de ple dret. Escoltem el manifest de la mà dels membres del Rusc.

manifest discapacitat rusc

Aquesta tarda continuaran les activitats a Tordera amb una xerrada sobre la malaltia mental a les 19:00h a la biblioteca.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca