El Fòrum pel Teatre i la Cultura porta “El petit Príncep” al Teatre Clavé


Al desembre, l’entitat Fòrum pel Teatre i la Cultura (FTC) portarà a l’escenari del Teatre Clavé un nou muntatge teatral. Aprofitant el 75è aniversari del llibre El Petit Príncep, el Fòrum pel Teatre i la Cultura vol retre homenatge a Antoine de Saint-Exupéry i la seva obra amb una traducció i adaptació per a tres personatges de Pere Vendrell. Amb un toc de senzillesa, gairebé infantil, es posa en escena una de les obres literàries més conegudes del món.

La història gira entorn a la trobada entre un nen i un aviador, trobada en la qual els diàlegs que tenen arriben a replantejar la vida a una persona adulta i a reflexionar sobre les seves accions. Ho explica el president del Fòrum, Pere Vendrell.

petit princep

Les representacions seran dissabte, 1 de desembre a les 20:00h i diumenge, 2 de desembre a les 18:00h. Les entrades es poden adquirir a taquilles del Teatre Clavé.