La corporació de Salut inicia un cicle de conferències per promoure la innovació i la recerca entre els professionals i la ciutadania


La Corporació de Salut del Maresme i la Selva (CSMS) engega un cicle de conferències trimestral per parlar d’innovació i recerca i promoure aquesta àrea entre els professionals i també la ciutadania. L’objectiu és que els professionals puguin compartir experiències i sigui una oportunitat per crear sinergies i col·laboracions amb altres investigadors, innovadors i emprenedors.

La primera sessió, que porta per títol “Innovació en salut: repte o oportunitat” tindrà lloc el proper 29 de novembre a la sala d’actes de l’Hospital de Calella a les 14:00h i en aquesta ocasió es presentarà la 2a edició del Programa Méntor CSdM, un curs d’Emprenedoria, Innovació i Salut, que promou la Fundació Salut Consorci Sanitari del Maresme, l’EURECAT i el TecnoCampus de Mataró, i s’adreça a emprenedors, professionals sanitaris i de sectors afins que volen desenvolupar un projecte tecnològic aplicable al camp de la salut.