Fotoclub Tordera impulsa un calendari solidari per la Marató de TV3


Aquest any des del fotoclub Tordera han creat un calendari solidari amb un recull d’imatges sobre diferents activitats que s’han fet a Tordera. El calendari el vendran per guanyar diners per la marató de TV3 d’aquest any.  La Marató es farà el dia 16 de Desembre i tots els diners que es recaptin estaran destinats a la investigació del càncer. Serà la tercera vegada que aquesta Marató es dedica a la lluita contra el càncer, ja que és la primera causa de mort entre els homes i la segona entre les dones.
Xavi Llop, president del fotoclub de Tordera, recorda que aquest serà el segon any que engeguen aquesta iniciativa.

Xavi Llop Calandari marato

Recordem que tothom qui vulgui comprar el calendari pot enviar un coreu al fotoclubtordera@gmail.com. El calendari té un cost de 5 euros, i tots els beneficis van destinats a la Marató de TV3.