Nova bibliografia temàtica sobre el càncer a la biblioteca de Tordera


El Servei de Biblioteques publica la bibliografia Camí de la Marató, que té com a objectiu col·laborar amb la tasca de sensibilització que impulsa La Marató de TV3. La 27a edició de La Marató es farà el 16 de desembre del 2018 i enguany estarà dedicada al càncer, la primera causa de mort entre els homes i la segona entre les dones.

Es tracta d’una selecció bibliogràfica dedicada a la malaltia, específicament de relats personals i de ficció. El repertori que inclou només obres actuals disponibles al mercat i s’adreça tant als usuaris com als tècnics dels serveis bibliotecaris que poden utilitzar-la per actualitzar-ne el fons. 

El treball bibliogràfic s’emmarca en les activitats que les biblioteques públiques organitzen per donar a conèixer el tema que es tractarà a La Marató i despertar l’esperit solidari envers les persones afectades i les seves famílies. Durant el mes de novembre s’iniciarà un cicle de conferències a les biblioteques de tot Catalunya. El Servei de Biblioteques ha fet arribar a la biblioteca de Tordera aquest lot de llibres, per tal de donar suport a aquesta activitat.