Resultats primers equips torderencs 24-25 novembre


Deixem enrere l’últim cap de setmana esportiu del mes de novembre amb forces victòries pels primers equips torderencs. L’Associació del Rugbi La Tordera era l’equip que obria la tarda del dissabte al camp del GEIEG. Finalment els locals s’emportarien la victòria amb el marcador final de 35-12. El CFTordera supera el “tourmalet” de tres partits en una setmana amb bona nota després d’emportar-se la victòria per 2-1 contra l’Aro al municipal d’esports. Ara mateix els grocs i vermells són cinquens amb 25 punts a 4 punts dels tercers i a 5 del primer classificat de tercera. Les noies del CEEB Tordera de segona segueixen en ratxa i ja són 9 victòries les que sumen. Va imposar-se per un clar 89-66 al CB Roda. El Club Patí Tordera ja sap el que és guanyar a l’OK Lliga Plata aquesta temporada. Els torderencs van rebre el CP Manlleu i gràcies a dos gols en els últims instants de partit els locals van sumar els tres punts per 4-2. Pel que fa a l’Athletic Club Tordera Parc sumava la segona victòria del curs contra el Vall-Llobrega al pavelló dels Països Catalans el diumenge a la tarda per 5-2 i el sènior del Futsal Tordera va caure per un clar 0-5 contra el BlanesSport.