AQUESTA SETMANA FINALITIZA LA CAMPANYA DE FESTA MAJOR IMPULSADA PER L’ASSOCIACIÓ DE COMERCIANTS DE TORDERA CENTRE.


L’Associació de Comerciants de Tordera Centre està organitzant aquests dies la campanya de Festa Major per promocionar el comerç local. Fins el proper dijous, les botigues associades repartiran entre els clients les butlletes que hauran d’omplir amb diferents segells dels establiments on realitzin les compres. Si el client omple una butlleta amb cinc segells de comerços diferents entrarà al sorteig de 20 entrades per a la propera Programació Estable del Clavé. En el cas d’omplir la butlleta amb 10 segells de diferents botigues, el client entrarà al sorteig de 18 lots de dues ampolles de vi i cava, mentre que si es completa la butlleta amb 15 segells diferents, el sorteig serà d’un televisor de 20 polzades, un aparell home-cinema i una càmera de fotos digital.

Les butlletes amb els segells dels comerços es podran dipositar a les urnes distribuïdes arreu dels establiments adherits a la campanya. El sorteig dels diferents premis es farà el dia 22 d’agost, a dos quarts de 10 de la nit a la plaça de l’Església, just abans de l’inici del recital d’havaneres de la Festa Major.

La campanya de festa major, s’engloba dins les campanyes d’estiu promogudes per l’Associació de Comerciants de Tordera centre.