ERC Maresme confirma que diumenge s’escollirà el candidat/a dels republicans a Tordera i demana a Xavier Pla i Sílvia Mateos lleialtat al partit


El president d’ERC al Maresme acusa els regidors Xavier Pla i Sílvia Mateos d’atemptar contra la imatge del partit i assegura que el guanyador/a de les primàries d’aquest diumenge serà el candidat/a oficial d’ERC a les eleccions municipals 2019.

Josep Pena recorda que les coses s’han fet correctes d’acord amb la normativa interna del partit, en contra de les acusacions fetes per Pla i Mateos.

El dirigent republicà assegura que l’assemblea del mes de Juny no va tenir la voluntat inclusiva que busca el partit i que el mateix òrgan que va escollir Xavier Pla com a candidat, va decidir el mes d’octubre revalidar la col·laboració amb Gent de Tordera i desenvolupar una nova candidatura més transversal i inclusiva. Segons Pena, a partir d’aquell moment, ERC del Maresme va invalidar la candidatura de Xavier Pla i va obrir un nou procés intern.

pena 1

Pena espera que a partir d’aquesta assemblea, tot el partit tanqui files a favor de la candidatura d’ERC a l’Ajuntament de Tordera.  Josep Pena demana a Xavier Pla i Sílvia Mateos que tinguin lleialtat al partit i treballin a la mateixa direcció que la majoria. El dirigent comarcal recorda que si no és així, el partit disposa de diversos mecanismes que podria utilitzar.

Pena 2

ERC del Maresme confia que a partir de diumenge la normalitat torni a l’agrupació local i que el nou candidat/candidata comenci a treballar per obtenir uns bons resultats a Tordera.