L’ASSOCIACIÓ DE GENT GRAN L’ESPLAI PREPARA PELS DIES DE LA FESTA MAJOR L’EXPOSICIÓ ARTESANAL “ART 2005” I L’HOMENATGE A LA PARELLA DE MÉS EDAT. AQUESTA ÉS L’ENTITAT CONVIDADA EN L’ENTREVISTA D’AVUI A RÀDIO TORDERA.


L’Associació de Gent Gran l’Esplai prepara pels dies de la festa major un nova exposició artesanal. La mostra, anomenada “Art 2005”, s’inaugurarà el proper 23 d’agost a 2/4 de 8 del vespre i anirà acompanyada d’un homenatge a la parella de més edat.

En l’entrevista dels serveis informatius de Ràdio Tordera, Salvador Puig parla sobre les activitats realitzades per l’Esplai al llarg de l’any i sobre els actes que organitza durant la festa major. L’entrevista amb l’Associació de Gent Gran l’Esplai la podreu escoltar íntegrament després de l’informatiu de les 10 del matí i de les 7 de la tarda o bé dissabte després de l’informatiu de la una del migdia.